2014. május 10. Bosch nap a Hungaroringen

 

Regisztráció

A * megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Jelentkezésemmel hozzájárulok ahhoz, hogy a Robert Bosch Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) az általam a jelentkezés során megadott személyes adataimat (továbbiakban: Adatok) az Adatkezelő és a vele egy cégcsoportba tartozó más társaságok (továbbiakban: Bosch csoport tagjai) munkaerő toborzási tevékenysége céljából, valamint a Bosch csoport tagjainak gazdasági és közösségi tevékenységéről, az általuk szervezett eseményekről, rendezvényekről valamint azok termékeiről történő tájékoztatásom céljából kezelje. A célok megvalósításához szükséges mértékben az Adatkezelő az Adatokat a Bosch csoport tagjai számára átadhatja.

Hozzájárulásom kiterjed különösen arra, hogy az Adatkezelő, illetve a Bosch csoport bármely tagja részemre Bosch hírlevelet, BWE (Bosch World Experience) hírlevelet, valamint egyéb toborzási eseményekről, álláslehetőségekről szóló elektronikus és nyomtatott kommunikációt küldjön számomra. Az adatkezelésre, illetve a reklámok fogadásához adott hozzájárulásomra az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv., valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény rendelkezései alkalmazandók.

Tudomásul veszem, hogy az Adatokat, amennyiben azok törlését korábban nem kérem, az Adatkezelő a rendelkezésre bocsátástól számított 5 (öt) év múlva törli. Az Adatok kezeléséről az érintett tájékoztatást, illetve Adatainak helyesbítését vagy törlését az alábbi címen kérheti: Robert Bosch Kft., 1475 Budapest, Pf. 331,  vagy info@hu.bosch.com

Jelen nyilatkozat szempontjából a Bosch csoport tagjának minősül a Robert Bosch GmbH (70839 Gerlingen, Robert Bosch Platz 1., Németország), továbbá minden olyan gazdasági társaság amely, a Robert Bosch GmbH, mint anyavállalat legalább 50%-os közvetlen vagy követett tulajdonában van.

Írja be a mezőbe az ellenőrzéshez a fent látot kódot!
 
További információ a Bosch World Experience 2014 programról
További információ a Go-Kart! Go-Bosch! rendezvényről